Kontakta oss

kontakt@falconacademy.se
0346-71 71 47

Ätrastigen 5
311 38 Falkenberg

(Ingång i receptionen mellan huscentrum 1 & 2)

Swish: 123-36 522 03

Frågor eller funderingar?
Ställ dina frågor här
Vilka finns bakom Falcon Academy?

Läs om oss här

PÄR FALK - Jag har en 25-årig karriär inom flyget och en gedigen erfarenhet med ca. 15 000 flygtimmar. Sedan 2009 har jag flugit Boeing 737-800 som kapten och intruktör för ett av Skandinaviens största flygbolag.

 

 

NIKLAS HALÉN - Det som började som ett intresse har genom åren utvecklats till en passion. Att flyga, med allt vad det inbär har inte bara varit en stor del av mitt liv utan även blivit en del av den jag är.
Efter över 20 år i luften varav 16 som pilot för olika flygbolag, brinner jag fortfarande för det jag gör.

Flygintresset har funnits så länge jag kan minnas. Jag började leka med tidiga versioner av flygsimulatorer redan som ung tonåring, för att senare börja spendera lediga helger vid den lokala flygklubben. Via segelflyget kom jag senare in på flyggymnasiet i Västerås där jag tog mina certifikat.

Jag har haft förmånen att få flyga många av de mest populära flygplanstyperna som B737, A320 och den stora A380. Detta med några av de största flygbolagen som easyJet och Emirates.

Nu hoppas jag kunna dela min passion med dig

MARTIN KARLSSON – Jag har sedan jag minns varit intresserad av aviation, jag startade flyga med de första simulatorerna på marknaden redan på -80 talet, sedan dess har de utvecklats och för några år sedan började jag bygga en fysisk simulator i min källare. Idag är den en del av den här på Falcon Academy men som en helt fullskalig 737-800 cockpit med autentiska instrument. Med en 220 grader svängd duk gör detta den till en upplevelse utöver det vanliga.

Min roll här på Falcon Academy är syntestisk flygintruktör, jag hoppas kunna flyga med Er, vare sig du aldrig spakat eller om du är mer erfaren och vill utvecklas.

 

RICHARD JONSSON - Info kommer

Kreera web&design Logo