Är du flygrädd?
Är du flygrädd?

Ta då chansen att få en större förståelse för hur en flygning går till genom att få ställa alla dina frågor och funderingar till en pilot. När du sen är redo får du testa att se hur det går till i cockpit under en flight och även testa på att vara pilot för en dag.

Erfarenheterna jag tar med mig från denna dag är att jag med mitt kontrollbehov nu förhoppningsvis är lugnare nästa gång det är dags och flyga då jag har fått svar på alla mina tokiga frågor samt framför allt en mycket större förståelse för hur mycket säkerhet det är innan, under och efter en flygresa. Det ska bli spännande att se om mina nya kunskaper hjälper mig att bemästra mina känslor på ett annat sätt så jag håller mig lugn under nästa flygresa.

Att flyga ett flygplan var betydligt svårare än jag trodde. Det var inte lätt att hålla planet i rätt kurs, var kul och lärorikt att få se den riktiga piloten ta över och hjälpa till att reda upp det som jag krånglade till och det gjorde han utan några som helst problem vilket kändes tryggt och bra! Jag vill ge en stor eloge till hela teamet på Falcon Academy för deras stora kompetens och tålamod! Så är du flygrädd ta tillfället i akt och boka in en träff med Falcon Academy.

/ Emelie Johansson

Collect moments not things.

Boka din upplevelse här!


Kreera web&design Logo